Wie zijn wij?

Wij zijn een familiebedrijf wat met passie en service in de installatietechniek zit. Deze passie is geboren uit het mooie vak waarin wij duurzaam en met oog voor de toekomst kunnen bouwen. Wij vinden het mooi wanneer wij aankomen dat er nog helemaal niks hangt en wanneer wij wegrijden er dan een hele installatie draait en u in de gelegenheid bent om uw eigen energie op te wekken. 

Wij zijn in 2018 begonnen als installatie-team en als montage teams voor vele andere bedrijven merkten we een groot verschil tussen het sales team en ons als installatie-team. Het sales team had slechts beperkt inzicht in de systemen, waardoor er regelmatig een installatie werd verkocht die onhaalbaar was, of erger nog niet het volledige potentieel van de situatie benutte. Wij hebben door onze ervaring op het dak zelf geleerd wat de klant wil en wat wij u als klant kunnen bieden. 

De manier waarop wij de Sales aanvliegen is dan ook fundamenteel anders, omdat wij geen groot marketing/sales machine zijn waarbij de installatie bijzaak is. Omdat wij altijd goed meekijken in de haalbaarheid en het technisch aspect van een installatie scherp op het netvlies hebben bouwen wij installaties die niet alleen mee moeten gaan voor de terugverdientijd, maar die ook de vele jaren daarna optimaal presteren. Dit zorgt er dus ook voor dat wij een installatie kunnen aanbieden en bouwen die is toegespitst op uw behoeftes en wensen en dat wij u hierin kunnen bedienen met onze eigen mensen.

Onze missie en visie

Onze missie: Klanten volledig ontzorgen bij het doen van een degelijke investering op zowel financieel als maatschappelijk gebied.

Onze visie: De wereld duurzamer maken door het aanleggen van zonnepanelen. Wij vinden het belangrijk dat mensen kunnen genieten van het leven met groene energie en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamer leven. Wij willen klanten gedurende dit proces helpen door ze te voorzien van goed advies en een kwalitatief goede installatie.

Wij kunnen u een installatie aanbieden die precies bij u past. Door goed met u te corresponderen kunnen wij bepalen wat u precies nodig heeft en vervolgens leveren wij alles op maat. Wij kunnen u garanderen dat u een duurzame investering maakt en die zo snel mogelijk gaat/blijft renderen.