Wilt u ook zonnepanelen?

Wij ontzorgen u graag

Bij Sunny Energy Zonnepanelen beseffen wij ons maar al te goed hoe lastig het voor u kan zijn om de juiste keus te maken bij het aanschaffen van een zonnepanelen-installatie. Het is tenslotte een investering voor een langere periode waarvan u zichzelf wel graag overtuigd dat u een goede investering doet met een goed rendement.

Door onze ervaring in de loop der jaren hebben wij een goed beeld gekregen van wat er kan worden aangeboden en hoe wij de klant kunnen voorzien van een goed werkend systeem.

Wat doen wij?

Sunny Energy Zonnepanelen kunt u voorzien van een installatie die precies bij uw situatie past. Wij denken altijd met u mee en proberen zo veel mogelijk uw wensen en behoeften te vervullen. Wij houden ons bezig met:

  • Zonnepanelen
  • Inspecties & onderhoud
  • Groepenkasten
  • Laadpalen
  • Kosteloos BTW teruggave

Waarom kiezen voor ons?

Sunny Energy Zonnepanelen heeft als missie om zonnestroom voor iedereen toegankelijk te maken. Wij helpen u bij deze mooie investering zowel op financieel gebied als op maatschappelijk gebied. De installateurs weten alles over zonnepanelen, groepenkasten en laadpalen om aan uw wensen te voldoen. Wij denken met u mee en houden er van als u met ideeën komt, wij gaan dan vervolgens kijken of deze ideeën haalbaar zijn. Wij zijn niet gebonden aan leveranciers die ons sturen om bepaalde panelen aan te bieden. Wij zijn onafhankelijk en bieden altijd een systeem op maat.

Zonnepaneel wordt geïnstalleerd door monteur

Interesse?
Doe dan de onderstaande dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!