Veiligheid waarborgen

Wij realiseren niet alleen de best mogelijke installatie voor u, maar dit doen we ook op de meest veilige manier! Voorzien van alle benodigde papieren zijn wij meer dan in staat u te helpen met een technisch goede en betrouwbare installatie.

Daarnaast creëren we een veilige situatie voor, tijdens en vooral ook na het bouwen. Hieronder ziet u een aantal certificeringen die wij hebben behaald:


Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemingsvereniging van technische ondernemers, installatiebedrijven en technische detailhandel. Het is een vereniging dat staat voor een duurzamer, sterker, veiliger, gezonder en gelukkiger Nederland.

IntallQ

De onafhankelijke stichting InstallQ heeft als doel het veilig aanbrengen van kwalitatieve installaties. Om dit doel te bereiken stelt InstallQ een breed scala aan kwaliteitsregelingen op voor de totale installatiesector. 

VCA Diploma

VCA gaat om veiligheid op het werkvloer, daarom streven zij ook naar een risicovrije werkomgeving. Het gaat hierbij om gezondheid en veiligheid. Alle leidinggevende hebben dan ook een VOL-VCA diploma en iedereen is voorzien van een VCA-Basis diploma en zijn voldoende geïnstrueerd. 

*VCA alleen betrekkking op zonnepanelen installaties vanwege het verhoogde risico op ongevallen. Wij hebben dit specifiek laten toetsen. 

ISO 9001

Bij de ISO 9001 certificaat gaat het om de verantwoordelijkheid die wij tonen voor ons kwaliteit. Kwaliteit is heel belangrijk bij de omgang met klanten. Sunny Energy Zonnepanelen vindt kwaliteitsmanagement onmisbaar. Daarom zorgen wij ervoor dat de producten en diensten constant op hetzelfde kwaliteitsniveau geleverd worden.

Stedin

Stedin doet er alles aan om zo energiebesparend mogelijk te zijn. Groene energie is de toekomst en dit zal onze wereld helpen een schonere plek te worden waar we hopelijk nog lang op mogen leven. Dit kan alleen als iedereen zijn of haar steentje bijdraagt. Stedin houdt zich bezig met het verbeteren van de toekomst en Sunny Energy Zonnepanelen doet hun deel daarin.

Qbisnl

Het doel van QBISnl is het beter vindbaar maken van goede vakmannen. Met behulp van de zoekmachine van QBISnl hebben consumenten en bedrijven een betrouwbaar handvat bij de keuze uit een breed marktaanbod.