Veiligheid waarborgen

Niet alleen willen wij de best mogelijke installatie voor u realiseren, maar willen dit ook op de meest veilige manier doen! Dit houdt in dat wij niet alleen zijn voorzien van onze papieren om u te helpen met een technische goede installatie maar ook een veilige situatie voor, tijdens en vooral ook na het bouwen. 

Hieronder ziet u een aantal certificeringen die wij hebben behaald. 

Techniek Nederland

Techniek Nederland is de ondernemingsvereniging van technische ondernemers, installatiebedrijven en technische detailhandel. Het is een vereniging dat staat voor een duurzamer, sterker, veiliger, gezonder en gelukkiger Nederland.

IntallQ

De onafhankelijke stichting InstallQ heeft als doel het veilig aanbrengen van kwalitatieve installaties. Om dit doel te bereiken stelt InstallQ een breed scala aan kwaliteitsregelingen op voor de totale installatiesector. 

VCA Diploma

VCA gaat om veiligheid op het werkvloer, daarom streven zij ook naar een risicovrije werkomgeving. Het gaat het om gezondheid en veiligheid. Alle leidinggevende hebben dan ook een Vol-VCA diploma en iedereen is minimaal voorzien van een VCA-Basis diploma en zijn voldoende geïnstrueerd.

ISO 9001

Bij de ISO 9001 certificaat gaat het om de verantwoordelijkheid die wij tonen voor ons kwaliteit. Kwaliteit is heel belangrijk bij de omgang met klanten. Sunny Energy Zonnepanelen weet dat kwaliteitsmanagement belangrijk is en wij zorgen er dus voor dat de producten en diensten constant op hetzelfde kwaliteitsniveau geleverd worden.

Stedin

Stedin doet er alles aan om zo energiebesparend mogelijk te zijn. Groene energie is de toekomst en dit zal onze wereld helpen een schonere plek te maken waar we hopelijk nog lang op kunnen leven. Dit kan alleen als iedereen hun steentje bijdraagt. Stedin houdt zich bezig met het verbeteren van de toekomst en hier is Sunny Energy Zonnepanelen ook een deel van.

Qbisnl

Het doel van Qbisnl is het beter vindbaar maken van goede vakmannen. Met behulp van de zoekmachine van Qbisnl hebben consumenten en bedrijven een betrouwbaar handvat bij de keuze uit een breed marktaanbod.