Persoonlijk contact

Om te beginnen ontvangt u van ons een indicatieve offerte op basis van de gegevens die wij van u hebben ontvangen. Zodoende krijgt u alvast een indicatie van de beoogde installatie en hebben we op locatie ook alvast een idee vooraf.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maken wij vooraf een afspraak om te schouwen. Tijdens deze afspraak nemen we de tijd om samen met u de mogelijkheden door te nemen en deze af te stemmen naar uw wensen en situatie.

Ook maken wij een rondje door het huis om te kijken hoe de zonnepanelen-installatie op een zo’n gunstig mogelijke manier geïnstaleerd kan worden. We willen er natuurlijk voor zorgen dat we het beste halen uit de installatie, maar we willen ook de mooie uitstraling van uw huis behouden.

Op deze manier hebben we een goed overzicht van wat er moet gebeuren en kunnen we u voorzien van de beste Installatie voor uw situatie.

Offerte

Vervolgens krijgt u binnen enkele dagen een definitieve offerte opgestuurd. Bij het opstellen van de offerte letten we op het verbruik, de wensen en de daksituatie van de klant. Onze offerte omvat alle benodigde materialen en veiligheidsmaatregelen om de installatie te realiseren. 

Daarna nemen we contact met u op om de offerte door te spreken en eventuele vragen te beantwoorden. Had u toch nog enkele aanpassingen gewild? Geen probleem, dit passen we graag voor u aan.

Akkoord & planning

Als u akkoord gaat met onze offerte nemen we contact met u op om de installatie in te plannen. Dit kan vaak al binnen een maand! Na akkoord en inplannen gaan wij direct aan de slag met het bestellen van het materiaal.

Installatie

Op de dag van Installatie gaan onze monteurs binnen en op het dak aan de slag, altijd volgens de Nen 1010 normen en met veilige materialen. Dankzij de schouw en het feit dat de installatie speciaal voor uw huis is ontwikkeld, weten onze monteurs precies waar ze moeten zijn en wat ze kunnen verwachten.

Vaak kan het systeem dezelfde dag nog worden opgestart en kunt u gelijk beginnen met het opwekken van uw zonne-energie.

Afhandeling

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel, dus u krijgt pas een factuur toegestuurd als de installatie volledig en naar tevredenheid is opgeleverd. Na de installatie bellen wij daarom altijd nog even om te vragen hoe de installatie is verlopen en of er nog vragen zijn.

Ook bieden wij de mogelijkheid om te helpen bij de aanvraag voor de teruggave van de BTW bij de belastingdienst.