Persoonlijk contact

Onze werkwijze is zo in elkaar gezet dat u eerst een indicatieve offerte ontvangt van ons op basis van de gegevens die wij van u hebben ontvangen. Zo krijgt u alvast een beeld van de beoogde installatie en hebben we alvast een idee voor we bij u langskomen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maken wij een kijkafspraak. Bij deze afspraak leggen wij voor het eerst persoonlijk contact af en nemen we de tijd om samen met u de mogelijkheden door te nemen. Deze mogelijkheden proberen wij zo goed mogelijk af te stemmen naar uw wensen en situatie.

Ook maken wij een rondje door en om het huis om te kijken hoe de zonnepanelen-installatie op een zo’n gunstig mogelijke manier ingericht kan worden. Daarmee zorgen dat we het beste halen uit de installatie, en zien we direct hoe we de mooie uitstraling van uw huis kunnen behouden. Door deze werkwijze te hanteren hebben we een goed overzicht van wat er moet gebeuren en kunnen we u voorzien van de beste installatie voor uw situatie.

onze werkwijze

Offerte

Nadat het persoonlijk contact is gelegd krijgt u binnen enkele dagen een definitieve offerte opgestuurd. Hierbij letten we op het verbruik, de wensen en dak-situatie van de klant. Onze offerte omvat alle benodigde materialen en veiligheidsmaatregelen om de installatie te realiseren.

Daarna nemen we contact met u op om de offerte door te spreken en eventuele vragen te beantwoorden. Had u toch nog enkele aanpassingen gewild? Geen probleem, dit passen we met alle liefde voor u aan.

Let op! Het is mogelijk dat de offerte in uw spam folder terecht komt, dus check alstublieft uw spam folder. 

Akkoord & planning

Mocht u akkoord gaat met onze offerte, dan nemen we contact met u op om de installatie zo spoedig mogelijk in te plannen. Met onze werkwijze realiseren we dit vaak al binnen een maand! Vervolgens wordt al het benodigde materiaal om de installatie te realiseren gelijk besteld.

Installatie

Daarna is het tijd voor de installatie! Op de dag van installatie gaan onze monteurs binnen en op het dak aan de slag, altijd volgens de NEN 1010 norm en uiteraard alleen met veilig materiaal. Dankzij de eerste kijkafspraak en de installatie die speciaal voor uw huis is ontwikkeld, weten onze monteurs exact waar ze moeten zijn en wat ze kunnen verwachten.

Over het algemeen kunnen we het systeem dezelfde dag nog inschakelen en wekt u direct uw eigen zonne-energie op met uw  sunpower zonnepanelen.

Afhandeling

Zowel kwaliteit als klanttevredenheid zijn onze gedeelde nr. 1, dus u krijgt pas een eindfactuur toegestuurd als de installatie volledig en naar tevredenheid is opgeleverd.

Na de installatie bellen wij daarom altijd nog even na om te informeren naar hoe de installatie is verlopen en of er nog vragen zijn. Dit hoort ook bij onze werkwijze de afhandeling is voor ons een heel belangrijk aspect van het totaalplaatje.

Daarnaast helpen we van harte bij de aanvraag voor de BTW-teruggaaf!