Een laadpaal gekoppeld aan uw zonnepaneel

Met onze volledig groene laadpaal rijdt uw auto op stroom van uw eigen zonnepanelen. Steeds meer Nederlanders gaan over op elektrisch autorijden en daarmee groeit de vraag naar een laadpaal voor de deur. Sunny Energy Zonnepanelen levert en installeert deze laadpalen waardoor het rijden van een elektrische auto nog voordeliger wordt.

Gebruik eigen stroom voor uw laadpaal

Laad uw elektrische auto op met een laadpaal die volledig werkt op groene energie, opgewekt door het zonnepaneel op uw eigen dak. De laadpaal kan worden aangesloten aan de omvormer die verbonden is aan het zonnepaneel. Zo gebruikt u voordelig uw eigen opgewekte energie van het zonnepaneel voor uw elektrische auto en draagt u tegelijkertijd bij aan klimaatverbetering! Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen i.c.m. een laadpaal in de omgeving van Ridderkerk of Barendrecht? Bel voor advies of vul gratis de online dakcheck in.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Profiteer van de vele mogelijkheden van een laadpaal met groene stroom wanneer u zonnepanelen laat installeren door Sunny Zonnepanelen. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en krijg een totaalbeeld van de kosten en uw rendement. Heeft u een vraag of ontvangt u graag meer informatie? Stuur een e-mail naar info@sunnyenergy-zonnepanelen.nl of bel naar 085 400 0307.
Wij staan voor u klaar!