Met onze volledig groene laadpaal rijdt uw auto op stroom van uw eigen zonnepaneel. Steeds meer Nederlanders gaan over op elektrisch autorijden en daarmee groeit de vraag naar een laadpaal voor de deur. Heeft u de mogelijkheid voor thuisladen? Dan is het zeer interessant om een laadpaal voor de deur te combineren met uw eigen zonnepaneel. Sunny Energy Zonnepanelen uit Barendrecht levert en installeert deze laadpaal die werkt op de energie van uw zonnepaneel, waardoor het rijden van een elektrische auto nog voordeliger wordt.

Gebruik voor uw laadpaal eigen stroom opgewekt van uw zonnepaneel

Laad uw elektrische auto op met een laadpaal die volledig werkt op groene energie, opgewekt door het zonnepaneel op uw eigen dak. De laadpaal kan worden aangesloten aan de groepenkast, waar ook de omvormer mee verbonden is. De omvormer is op zijn beurt natuurlijk verbonden aan het zonnepaneel dat wij kunnen leggen. Zo gebruikt u voordelig uw eigen opgewekte energie van het zonnepaneel voor uw elektrische auto! Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen op het dak van uw woning in bijvoorbeeld de omgeving van Ridderkerk of Barendrecht? Vraag ons om advies of vul gratis de online dakcheck in.

Voordelen van deze combinatie

Behalve de lage kosten voor het opladen van uw elektrische auto, kleven er nog meer voordelen aan het combineren van een laadpaal met het zonnepaneel op uw dak:

·       U bent niet meer afhankelijk van publieke voorzieningen. U kunt uw auto opladen wanneer het u uitkomt.

·       Er is veel keuze uit laadpalen. Zo is er voor veel situaties een geschikte oplossing voor bij u thuis.

·       Het is nog steeds mogelijk om uw auto ’s avonds of ’s nachts op te laden.

·       U rijdt altijd van huis weg met een volle accu.

Wacht dus niet langer en laat ons een laadpaal bij u thuis installeren om deze te combineren met uw zonnepaneel. Als u deze ook nog niet heeft, dan kunnen we die ook leveren inclusief installatie.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Profiteer van de vele mogelijkheden van een laadpaal met groene energie wanneer u een zonnepaneel laat installeren door ons zonnepanelenbedrijf. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en krijg een overzichtelijk beeld van de kosten en uw rendement. Heeft u een vraag of ontvangt u graag meer informatie? Neem contact met ons op. Vul ons contactformulier in of bel naar 085 400 0307. Wij staan voor u klaar!