Voordelen van laadpalen

  • Uw eigen auto gemakkelijk en snel opladen voor de deur
  • Goed te combineren met uw eigen zonnepanelen
  • U bent voorbereid op de toekomst en draagt uw steentje bij aan de strijd tegen klimaatverandering

Een laadpaal voor de deur!

Met onze volledig groene laadpaal rijdt uw auto op stroom van uw eigen zonnepaneel. Steeds meer Nederlanders gaan over op elektrisch autorijden en daarmee groeit de vraag naar een laadpaal voor de deur. Heeft u de mogelijkheid voor thuisladen? Dan is het zeer interessant om een laadpaal voor de deur te combineren met uw eigen zonnepaneel. Sunny Energy Zonnepanelen uit Barendrecht levert en installeert deze laadpaal die werkt op de energie van uw zonnepaneel, waardoor het rijden van een elektrische auto nog voordeliger wordt.

Geld besparen = Geld verdienen

De grote vraag bij warmtepompen is niet zozeer hoeveel het je kost, maar hoeveel comfort en besparing het je oplevert. Voordat er gekeken wordt naar de aanschafprijs en terugverdientijden, is het eerst van belang om die vraag te beantwoorden.

Gebruik voor uw laadpaal eigen stroom opgewekt van uw zonnepaneel

Laad uw elektrische auto op met een laadpaal die volledig werkt op groene energie, opgewekt door het zonnepaneel op uw eigen dak. De laadpaal kan worden aangesloten aan de groepenkast, waar ook de omvormer mee verbonden is. De omvormer is op zijn beurt natuurlijk verbonden aan het zonnepaneel dat wij kunnen leggen. Zo gebruikt u voordelig uw eigen opgewekte energie van het zonnepaneel voor uw elektrische auto! Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen op het dak van uw woning in bijvoorbeeld de omgeving van Ridderkerk of Barendrecht? Vraag ons om advies of vul gratis de online dakcheck in.

Voordelen van deze combinatie

Behalve de lage kosten voor het opladen van uw elektrische auto, kleven er nog meer voordelen aan het combineren van een laadpaal met het zonnepaneel op uw dak:

U bent niet meer afhankelijk van publieke voorzieningen. U kunt uw auto opladen wanneer het u uitkomt.Er is veel keuze uit laadpalen. Zo is er voor veel situaties een geschikte oplossing voor bij u thuis.Het is nog steeds mogelijk om uw auto ’s avonds of ’s nachts op te laden.U rijdt altijd van huis weg met een volle accu.

Wacht dus niet langer en laat ons een laadpaal bij u thuis installeren om deze te combineren met uw zonnepaneel. Als u deze ook nog niet heeft, dan kunnen we die ook leveren inclusief installatie.


Vragen? Neem contact met ons op!