Werken bij Sunny Energy Zonnepanelen!

Wie zijn wij?

Wij zijn een familiebedrijf dat met passie voor de branche en liefde voor goede service in de installatietechniek zit. De ijver voor dit mooie vak is geboren uit het ideaal van duurzaamheid en bouwen aan een betere toekomst. Wij stralen bij het idee dat na ons vertrek u in de gelegenheid bent om uw eigen energie op te wekken.

In 2018 startten wij als installatie- en montageteams voor vele andere bedrijven. Al gauw merkten we grote verschillen tussen het sales team en wij als technici. Het sales team bleek een beperkt inzicht te hebben in de mogelijkheden van de systemen, waardoor er regelmatig een installatie werd verkocht die onhaalbaar was, of erger nog: niet het volledige potentieel van de situatie werd benut. Ervaring op het dak stelt ons in staat in te zien wat de klant wil en hoe wij dat zo kostenefficiënt mogelijk kunnen behalen.

Onze sales ploeg werkt dan ook fundamenteel anders, onder andere doordat wij geen groot marketing-machine zijn waarbij de installatie slechts een bijzaak is. Omdat we ons echt betrokken voelen bij de haalbaarheid en functie van de installatie alsook de technische aspecten, kijken wij voorbij de terugverdientijd, zodat uw systeem ook de vele jaren erna niets anders dan optimaal presteren. Daardoor is de installatie toegespitst op uw behoeftes en wensen.

Openstaande vacatures

Werkvoorbereider

Ben jij op zoek naar een dynamische rol dan is dit iets voor jou! Zie jij het niet zitten om dag in dag uit achter een computer te zitten, maar vindt je het wel leuk om werkvoorbereidende taken op je te nemen?…