Wie zijn wij?

Wij zijn een familiebedrijf dat met passie voor de branche en liefde voor goede service in de installatietechniek zit. De ijver voor dit mooie vak is geboren uit het ideaal van duurzaamheid en bouwen aan een betere toekomst. Wij stralen bij het idee dat na ons vertrek u in de gelegenheid bent om uw eigen energie op te wekken.

In 2018 startten wij als installatie- en montageteams voor vele andere bedrijven. Al gauw merkten we grote verschillen tussen het salesteam en wij als technici. Het salesteam bleek een beperkt inzicht te hebben in de mogelijkheden van de systemen, waardoor er regelmatig een installatie werd verkocht die onhaalbaar was, of erger nog: niet het volledige potentieel van de situatie werd benut. Ervaring op het dak stelt ons in staat in te zien wat de klant wil en hoe wij dat zo kostenefficiënt mogelijk kunnen behalen.

Onze salesploeg werkt dan ook fundamenteel anders, onder andere doordat wij geen groot marketing-machine zijn waarbij de installatie slechts een bijzaak is. Omdat we ons echt betrokken voelen bij de haalbaarheid en functie van de installatie alsook de technische aspecten, kijken wij voorbij de terugverdientijd, zodat uw systeem ook de vele jaren erna niets anders dan optimaal presteren. Daardoor is de installatie toegespitst op uw behoeftes en wensen.

Monteur in high-visibility jas werkend aan zonnepanelen

Onze missie en visie

Onze missie: Klanten compleet van A tot Z ontzorgen bij een prachtige investering op zowel financieel als maatschappelijk gebied.

Onze visie: De wereld mooier en duurzamer maken dankzij zonnepanelen. Het is ontzettend belangrijk voor ons dat mensen kunnen genieten van het leven met groene energie en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamer leven. Gedurende dit proces helpen we klanten middels goed advies en een kwalitatief top-installatie. Een installatie aanbieden die precies bij u past.

Aan de hand van een directe communicatielijn stellen wij vast wat u precies nodig heeft en leveren wij alles op maat. Wij garanderen u een duurzame investering die zo snel mogelijk zal en blijft renderen.