Voordelen van warmtepompen

  • Verhoog de waarde en comfort van uw woning
  • Bespaar per direct op uw energierekening
  • Wees minder afhankelijk van de stijgende energieprijs
  • U bent voorbereid op de toekomst en draagt uw steentje bij aan de strijd tegen klimaatverandering
  • Direct inzicht in uw besparing met de app

Een water/water warmtepomp

Een water/water warmtepomp is vaak de beste keuze vanwege zijn hoge rendement en betrouwbaarheid. Het systeem haalt efficiënt warmte uit de buitenlucht en biedt een constante bron van warmte, zelfs tijdens koudere periodes. Zeer geschikt voor het verhogen van de waarde van uw woning en het biedt ook een langere levensduur als de meeste warmtepomp-varianten. Het is een duurzame en efficiënte verwarmingsoplossing voor de meeste besparing in combinatie met het verhogen van de comfort van uw woning.

Waarom bieden wij alleen Triple Solar warmtepompen aan?

Dat komt omdat wij al sinds 2021 in gesprek zijn met Triple Solar en hebben dan ook in de loop der tijd een goede relatie kunnen opbouwen met de fabrikant. Dit vinden wij als Sunny Energy belangrijk omdat er veel meer mogelijk is en men veel meer voor elkaar over heeft op het moment dat er een goede relatie is met een leverancier/fabrikant. Denk aan een goede service op het moment van storing. Dat is voor ons als Sunny Energy veel belangrijker dan de laagste prijs.

Kortom Triple Solar is een partij waarmee wij een fijne partner hebben gevonden in het verduurzamen van ons aanbod en uiteindelijk verduurzamen van uw woning!

*Wij kunnen ook andere merken offreren, vraag ernaar bij uw adviseur, maar het klopt dat wij voornamelijk Triple Solar systemen aanbieden.

Geld besparen = Geld verdienen

De grote vraag bij warmtepompen is niet zozeer hoeveel het je kost, maar hoeveel comfort en besparing het je oplevert. Voordat er gekeken wordt naar de aanschafprijs en terugverdientijden, is het eerst van belang om die vraag te beantwoorden.

Voordelen Hybride warmtepomp

Multifunctioneel

De grootste voordeel is de multifunctionaliteit van het Triple Solar systeem. Verwarmen, koelen en elektriciteit opwekken. Vandaar ook de naam ‘Triple’ Solar.

Aangename koeling

Vind u de koeling en het droge lucht van een airco niet fijn? Dan kunt u met het Triple Solar systeem op een fijne manier afkoelen in de zomer.

Tel uit je winst

Geen noodzaak om naast de warmtepomp ook nog extra zonnepanelen of airco-units te installeren. 

Werkzaam dag & nacht

Ook in de nacht onttrekt het systeem warmte uit de lucht vanwege het gebruik van Glycool als koudemiddel. Deze vloeistof kan met -5% nog warmte onttrekken aan de buitenlucht. Het systeem heeft dan ook een veel groter bereik als de standaard warmtepompen. De cv-ketel gaat nagenoeg niet aan

Lange levensduur

De warmtepomp heeft een lange levensduur van meer dan 30 jaar en heeft een hoog rendement!

Geruisloos

Het systeem is stil en veroorzaakt dus geen overlast!

Uitbreiding mogelijk

Het is mogelijk het systeem eventueel uit te breiden met een thermische batterij.

Zekerheid

Het mooie aan het Hybride systeem is dat de CV-ketel altijd als vangnet kan fungeren. Dit is vooral fijn als uw woning nog niet volledig geïsoleerd is. Wilt u later alsnog naar de All-electric overstappen dan is dit altijd mogelijk!

Vragen? Neem contact met ons op!