Uw beste investering dit jaar!

Nederland wordt stukje bij beetje duurzamer en uiteraard wilt u als ondernemer meegaan met deze beweging. Naast dat u zo uw steentje bijdraagt is het een perfecte investering die financieel gezien interessant is. Zonnepanelen zijn een uitzonderlijk goede besteding! Waarom? Bel een van onze experts voor een zonneklare toelichting. Ook voor gratis advies op maat bent u hier aan het juiste adres!

Alvast nagaan wat voor zonnepotentie uw dak heeft? Doe dan de gratis dakcheck!

Foto van bovenkant van dak met zonnepanelen
onze werkwijze

Uw dak niet geschikt voor zonnepanelen?

Is uw dak door een constructeur gecheckt en niet draagkrachtig bevonden? Dankzij onze ruime ervaring met allerlei verschillende alternatieven zoals het plaatsen van verankeringen en/of het toepassen van flexibele panelen kunnen we een dakbelasting realiseren van 3,2kg/m2.

Bent u benieuwd of deze opties mogelijk zijn voor uw dak? Neem dan contact met ons op!

Subsidies 

Vanuit de overheid zijn er Stimuleringsregelingen voor Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDEK) beschikbaar gesteld. Komt u hiervoor in aanmerking?

Onze experts zoeken uit van welke subsidies u gebruik kunt maken bij de aanschaf van uw zonnepanelen installatie!

TERUGVERDIENTIJD

Naast de welbekende terugverdientijd, is er de waardevolle periode erna. Alles na de terugverdientijd is simpelweg pure winst. Naast optimale prestatie in de eerste jaren, zorgt Sunny Energy Zonnepanelen ervoor dat uw installatie net zo veel oplevert in de vele jaren erna. Dankzij een goede selectie van producten en de aanleg van uw installatie conform de laatste richtlijnen te volbrengen kunnen wij dit voor u realiseren als was het kinderspel. Wij zijn gecertificeerd en geaccrediteerd door InstallQ en Techniek Nederland waardoor wij bekend staan voor het leveren van enkel en alleen de beste installaties.