Uw beste investering dit jaar!

Nederland wordt steeds duurzamer en natuurlijk wilt u als ondernemer hierin meegaan. U wilt daar uw steentje in bijdragen en tegelijkertijd een degelijke investering doen die financieel gezien interessant is. Zonnepanelen zijn bij uitstek een zeer goede investering! Onze experts leggen u graag uit waarom dit zo is. Ook voorzien wij u graag gratis van advies op maat!

Alvast checken wat voor zonpotentie uw dak heeft? Doe dan de gratis dakcheck!

Uw dak niet geschikt voor zonnepanelen?

Is uw dak door een constructeur gecheckt en niet draagkrachtig bevonden? Wij hebben ruime ervaring in alle verschillende alternatieve zoals het plaatsen van verankeringen en/of het toepassen van flexibele panelen welke een dakbelasting afgeven van 3,2kg/m2.

Bent u benieuwd of wij ook uw dak kunnen voorzien van zonnepanelen? Neem dan contact met ons op!

Subsidies 

Vanuit de overheid bestaan er een Stimuleringsregelingen voor Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE). Bent u benieuwd of u hiervoor in aanmerking komt?

Neem dan contact op met een van onze experts om te zien van welke subsidies u gebruik kunt maken bij de aanschaf van u Zonnepanelen-installatie!

TERUGVERDIENTIJD

Wij focussen ons niet alleen op de terugverdientijd, maar vooral ook op de periode na de terugverdientijd! Na de terugverdientijd is de opbrengst van uw installatie namelijk pure winst. Wij zorgen ervoor dat uw installatie niet alleen optimaal presteert in het eerste jaar maar ook in de vele jaren erna. Dit doen wij door het maken van een goede selectie van onze producten en het conform de laatste richtlijnen aanleggen van u installatie. Wij zijn dan ook gecertificeerd en geaccrediteerd door InstallQ en Techniek Nederland welke ons continu scherp houden in het leveren van de beste installaties.