Binnen 60 seconden geregeld!

Zie ook gelijk uw indicatieve prijs!

Waarom een check op locatie?

Benieuwd hoe ook u zorgeloos kunt profiteren van de zon? Een van onze adviseurs komt graag bij u langs voor gratis advies en vrijblijvend offerte. Samen kijken we naar een optimaal legplan en een zo hoog mogelijk rendement van de zonnepanelen.

Er zijn veel elementen die van invloed zijn op de werking van de zonnepanelen. Goed advies is maatwerk en daarom komen we graag uw situatie bekijken.

Hieronder enkele voorbeelden die van invloed zijn op de vrijblijvende offerte:


  • De ligging van het dak (noord, zuid, oost, west)
  • Obstakels op het dak (dakramen, dakkapel, schoorsteen)
  • Afmetingen van het dak
  • Omliggende (flat)gebouwen, bomen, etc.

Wij ontzorgen u graag

Bij Sunny Energy Zonnepanelen beseffen wij ons maar al te goed hoe lastig het voor u kan zijn om de juiste keus te maken bij het aanschaffen van een zonnepanelen-installatie. Het is tenslotte een investering voor een langere periode waarvan u zichzelf wel graag overtuigd dat u een goede investering doet met een goed rendement.

Door onze ervaring in de loop der jaren hebben wij een goed beeld gekregen van wat er kan worden aangeboden en hoe wij de klant kunnen voorzien van een goed werkend systeem.


Wat doen wij?

Sunny Energy Zonnepanelen kunt u voorzien van een installatie die precies bij uw situatie past. Wij denken altijd met u mee en proberen zo veel mogelijk uw wensen en behoeften te vervullen.

Wij houden ons bezig met:

  • Zonnepanelen
  • Inspecties & onderhoud
  • Groepenkasten
  • Laadpalen
  • Kosteloos BTW teruggave

Waarom kiezen voor ons?

Sunny Energy Zonnepanelen heeft als missie om zonnestroom voor iedereen toegankelijk te maken. Wij helpen u bij deze mooie investering zowel op financieel gebied als op maatschappelijk gebied. De installateurs weten alles over zonnepanelen, groepenkasten en laadpalen om aan uw wensen te voldoen. Wij denken met u mee en houden er van als u met ideeën komt, wij gaan dan vervolgens kijken of deze ideeën haalbaar zijn. Wij zijn niet gebonden aan leveranciers die ons sturen om bepaalde panelen aan te bieden. Wij zijn onafhankelijk en bieden altijd een systeem op maat.

Dit is wat onze klanten zeggen

“De hele plaatsing liep goed en er is erg netjes gewerkt. Een storing buiten hun schuld om werd direct opgelost.”


 Anton uit Barendrecht

“Uiterst tevreden. Ze hebben goed meegedacht met het plaatsen van zonnepanelen op onze dakkapellen. Dit is erg professioneel uitgevoerd. Ook de uitleg met de app is netjes uitgelegd.”

Kevin uit Spijkenisse

Dit is een bedrijf waar je graag zaken mee doet! Ze communiceren goed en snel, prijs is goed, plaatsing kan snel en de montage zelf gebeurd ook door goeie krachten.

Ilco uit Vlaardingen

Mijn ervaring is dat Sunny Energy een goede prijs-kwaliteit-verhouding heeft. Fijne mannen om mee samen te werken. Goede service. Ook in het weekend.

Maaike uit Heerjansdam