Binnen 60 seconden geregeld!

Zie ook gelijk uw indicatieve prijs!

Door een zonnepanelen dakcheck uit te voeren, kunt u erachter komen hoe ook u zorgeloos kunt profiteren van de kracht van de zon? Onze adviseur komt graag bij u langs voor gratis advies en een vrijblijvende offerte. Samen kijken we naar een optimaal legsysteem en een zo hoog mogelijk rendement van uw zonnepanelen. Er zijn veel elementen die van invloed zijn op de werking van de zonnepanelen. Goed advies is maatwerk en daarom komen we graag voor het aanleggen van zonnepanelen een dakcheck uitvoeren. Check zelf binnen enkele minuten de zonpotentie van uw woning in Barendrecht door de online dakcheck in te vullen.

Vul de online dakcheck in en krijg inzicht in de mogelijkheden voor zonnepanelen

Bereken binnen enkele seconden de mogelijkheden voor zonnepanelen op het dak van uw woning in Barendrecht met de online dakcheck. Vraag voor een volledig overzicht een vrijblijvende offerte aan. De opstelling van de offerte is afhankelijk van onder andere de volgende factoren:

  • De ligging van het dak (noord, zuid, oost, west)
  • Obstakels op het dak (dakramen, dakkapel, schoorsteen)
  • Afmetingen van het dak
  • Omliggende (flat)gebouwen, bomen, etc.

Wij ontzorgen u graag

Bij Sunny Energy Zonnepanelen beseffen wij ons maar al te goed hoe lastig het voor u kan zijn om de juiste keuze te maken bij het aanschaffen van zonnepanelen. Het is ten slotte een investering voor een langere periode en waaruit u een goed rendement wilt halen. Door onze ervaring in het installeren van zonnepanelen hebben wij een goed beeld gekregen van wat er allemaal kan en hoe wij u kunnen voorzien van een goed werkend systeem. Krijg inzicht in de mogelijkheden voor zonnepanelen voor uw woning in Barendrecht door de gratis dakcheck in te vullen.

Wat doen wij?

Sunny Energy Zonnepanelen voorziet u van zonnepanelen die precies bij het dak en bij de stijl van uw woning passen. Wij denken altijd met u mee en streven ernaar uw wensen en behoeften te vervullen. Door alvast de online dakcheck in te vullen voor uw woning in Barendrecht en omgeving, krijgt u een goed beeld van de verschillende mogelijkheden voor zonnepanelen. Wij houden ons voor particulieren bezig met:

  • Zonnepanelen
  • Inspecties & onderhoud
  • Groepenkasten
  • Voordelige laadpalen
  • Kosteloze btw-teruggave

Waarom kiest u voor ons?

Sunny Energy Zonnepanelen heeft als missie om zonnestroom voor iedereen toegankelijk te maken. Wij helpen u bij deze mooie investering zowel op financieel als op maatschappelijk gebied. Onze installateurs weten alles over zonnepanelen van SunPower , groepenkasten en laadpalen om aan uw wensen te voldoen. Wij denken met u mee en vinden het leuk als u met ideeën komt. Wij gaan dan vervolgens kijken of deze ideeën haalbaar zijn. Wij zijn niet gebonden aan leveranciers die ons sturen om bepaalde panelen aan te bieden. We zijn onafhankelijk en bieden altijd het juiste zonnepanelensysteem of de juiste zonnepanelen op maat aan voor op uw dak.

Vul de dakcheck in voor uw woning in Barendrecht

Vul vandaag nog de gratis dakcheck in voor uw woning in de omgeving van Barendrecht en krijg een idee over de verschillende mogelijkheden voor zonnepanelen. Heeft u een vraag aan ons of ontvangt u graag meer informatie? Vul het contactformulier in, bel naar 085 4000 307 of stuur ons een e-mail via info@sunnyenergy-zonnepanelen.nl .

Dit is wat onze klanten zeggen

“De hele plaatsing liep goed en er is erg netjes gewerkt. Een storing buiten hun schuld om werd direct opgelost.”


 Anton uit Barendrecht

“Uiterst tevreden. Ze hebben goed meegedacht met het plaatsen van zonnepanelen op onze dakkapellen. Dit is erg professioneel uitgevoerd. Ook de uitleg met de app is netjes uitgelegd.”

Kevin uit Spijkenisse

Dit is een bedrijf waar je graag zaken mee doet! Ze communiceren goed en snel, prijs is goed, plaatsing kan snel en de montage zelf gebeurd ook door goeie krachten.

Ilco uit Vlaardingen

Mijn ervaring is dat Sunny Energy een goede prijs-kwaliteit-verhouding heeft. Fijne mannen om mee samen te werken. Goede service. Ook in het weekend.

Maaike uit Heerjansdam