Binnen 60 seconden geregeld!

Door een zonnepanelen dakcheck uit te voeren, kunt u erachter komen hoe u zorgeloos kunt profiteren van de kracht van de zon. De adviseur van Sunny Energy Zonnepanelen in Barendrecht komt graag bij u langs voor gratis advies en een vrijblijvende offerte. Samen kijken we naar een optimaal legsysteem en een zo hoog mogelijk rendement van uw zonnepanelen. Er zijn veel elementen die van invloed zijn op de werking van de zonnepanelen. Goed advies is maatwerk en daarom komen we graag voor het aanleggen van zonnepanelen een dakcheck uitvoeren. Het is ook mogelijk om zelf een dakcheck voor zonnepanelen online in te vullen.

Vul de online dakcheck in en krijg inzicht in de mogelijkheden voor zonnepanelen

Door online onze dakcheck in te vullen, ontdekt u in een mum van tijd wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen op uw dak. Op basis van die gegevens kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. De opstelling van de offerte is afhankelijk van onder andere de volgende factoren:

  • De ligging van het dak (noord, zuid, oost, west)
  • Obstakels op het dak (dakramen, dakkapel, schoorsteen)
  • Afmetingen van het dak
  • Omliggende (flat)gebouwen, bomen, etc.

Wij ontzorgen u graag

We beseffen ons maar al te goed hoe lastig het voor u kan zijn om de juiste keuze te maken bij het aanschaffen van zonnepanelen. Het is ten slotte een investering voor een langere periode en waaruit u een goed rendement wilt halen. Door onze ervaring in het installeren van zonnepanelen hebben wij een goed beeld gekregen van wat er allemaal kan en hoe wij u kunnen voorzien van een goed werkend systeem. Krijg zelf ook inzicht in de mogelijkheden voor zonnepanelen door de gratis dakcheck online in te vullen.

Wat doen wij?

Wij voorzien u van zonnepanelen die precies bij het dak en bij de stijl van uw woning passen op basis van de dakcheck. Onze specialisten denken altijd met u mee en streven ernaar uw wensen en behoeften te vervullen. Door alvast de online dakcheck voor zonnepanelen in te vullen, krijgt u een goed beeld van de verschillende mogelijkheden voor zonnepanelen. Wij houden ons voor particulieren bezig met een totaalpakket als het op zonnestroomvoorzieningen gaat:

  • Zonnepanelen
  • Inspecties & onderhoud
  • Groepenkasten
  • Voordelige laadpalen
  • Kosteloze btw-teruggave

Waarom kiest u voor ons?

Onze missie is om zonnestroom voor iedereen toegankelijk te maken. Wij helpen u bij deze mooie investering zowel op financieel als op maatschappelijk gebied. Onze installateurs weten alles over zonnepanelen van SunPower, groepenkasten en laadpalen om aan uw wensen te voldoen. Wij denken met u mee en vinden het leuk als u met ideeën komt. Vervolgens kijken we dan of deze ideeën haalbaar zijn. Doe de dakcheck voor zonnepanelen alvast online en u krijgt zelf al een beter beeld bij wat er voor u mogelijk gaat zijn. Wij zijn niet gebonden aan leveranciers die ons sturen om bepaalde panelen aan te bieden. Hierdoor bieden wij altijd het juiste zonnepanelensysteem of de juiste zonnepanelen aan die het beste aansluiten op uw dak.

Vul de dakcheck in voor uw woning

Vul vandaag nog de gratis dakcheck online in en krijg een idee over de verschillende mogelijkheden voor zonnepanelen op uw dak. Heeft u een vraag aan ons of ontvangt u graag meer informatie? Vul het contactformulier in of bel naar 085 400 0307. Heeft u de dakcheck voor zonnepanelen gedaan? Dan kunt u ook meteen een offerte aanvragen voor een compleet beeld van de situatie.

Zonnepaneel wordt geïnstalleerd door monteur

Dit is wat onze klanten zeggen

“De hele plaatsing liep goed en er is erg netjes gewerkt. Een storing buiten hun schuld om werd direct opgelost.”


 Anton uit Barendrecht

“Uiterst tevreden. Ze hebben goed meegedacht met het plaatsen van zonnepanelen op onze dakkapellen. Dit is erg professioneel uitgevoerd. Ook de uitleg met de app is netjes uitgelegd.”

Kevin uit Spijkenisse
Foto van net geïnstalleerde zonnepanelen op schuin dak

Dit is een bedrijf waar je graag zaken mee doet! Ze communiceren goed en snel, prijs is goed, plaatsing kan snel en de montage zelf gebeurd ook door goeie krachten.

Ilco uit Vlaardingen

Mijn ervaring is dat Sunny Energy een goede prijs-kwaliteit-verhouding heeft. Fijne mannen om mee samen te werken. Goede service. Ook in het weekend.

Maaike uit Heerjansdam