✓ Eigen installateurs

✓ Zonnepaneleninstallatie op maat

✓ Gratis dakcheck

Glas-folie zonnepanelen zijn het meest gangbaar in de markt voor particulieren. Het in Barendrecht gevestigde Sunny Energy Zonnepanelen begrijpt dat het aanschaffen van folie zonnepanelen een grote stap is. Met onze jarenlange ervaring en expertise voorzien wij u van passend advies voor glas-folie zonnepanelen gebaseerd op uw woning. Zo bent u gegarandeerd van het juiste zonnepanelensysteem en daardoor van een goed rendement. Glas-folie zonnepanelen zijn het meest betaalbare. Deze zonnepanelen bestaan uit een laag glas, daartussen lijmfolie en de zonnecellen en aan de achterkant een laag folie van kunststof. Ontdek vandaag nog de voordelen van folie zonnepanelen!

Geïnteresseerd in onze zonnepanelen?

rij van zonnepanelen onder blauwe lucht
Sunny Energy Zonnepanelen - Werk foto

Laat uw glas-folie zonnepanelen door ons installeren

U laat de zonnepanelen met folie gemakkelijk door ons installeren op het dak van uw woning. Leer meer over de zonpotentie voor het dak van uw woning door onze gratis dakcheck. Een investering in folie zonnepanelen is op zowel financieel als maatschappelijk gebied niet zomaar iets. Wij helpen u door het hele traject heen. Indien uw buren ook zonnepanelen willen laten plaatsen, kunt u van een aantrekkelijke korting profiteren. Dit is een van de grote voordelen van zonnepanelen voor particulieren en uiteindelijk ook de hele buurt.

De voordelen van glas-folie zonnepanelen

Glas-folie zonnepanelen zijn altijd een aantrekkelijke keuze. Ze hebben relatief lage productiekosten en transportkosten door het lagere gewicht, waardoor uw investering minder hoog is dan bij bijvoorbeeld glas-glas zonnepanelen. Daarnaast is de onderste laag folie van de zonnepanelen goed bestand tegen het weer. Daardoor worden de zonnecellen niet aangetast.

Onderhoud en inspectie voor uw folie zonnepanelen

Ook het onderhoud en de inspectie voor zonnepanelen met folie laat u zonder zorgen aan ons over. Krijg een gerust gevoel over uw zonnepanelen dankzij onze controles. Wij stellen voor u vast of uw glas-folie zonnepanelen nog goed werken en voldoen aan de geldende kwaliteitseisen. Constateren wij tijdens zo’n inspectie dat uw zonnepanelen niet goed functioneren? Geen paniek, wij stellen het probleem vast en gaan gelijk voor u aan de slag om de beste oplossing te realiseren.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Bent u enthousiast en denkt u erover na om glas-folie zonnepanelen te laten installeren? Wij staan voor u klaar. Vraag vandaag nog een offerte aan of neem contact met ons op. U kunt gebruikmaken van het contactformulier. Voor een direct antwoord op uw vraag kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 085 400 0307.