✓ Eigen installateurs

✓ Zonnepaneleninstallatie op maat

✓ Gratis dakcheck

Glas-glas zonnepanelen zijn bezig aan een opmars in Nederland. Ze zijn wat anders dan ‘normale’ zonnepanelen en de experts van Sunny Energy Zonnepanelen in Barendrecht vertellen u er graag alles over. Onze installateurs weten alles van deze panelen af en helpen u aan een zonnepaneleninstallatie op maat. De techniek en mogelijkheden van zonnepanelen verbeteren constant. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en bieden u alleen de beste zonnepanelen aan.

Geïnteresseerd in onze zonnepanelen?

Sunny Energy Zonnepanelen - Werk foto

De voordelen van glas-glas zonnepanelen

Glas-glas zonnepanelen verschillen van bijvoorbeeld glas-folie zonnepanelen in hoe ze opgebouwd zijn. Glas-glas panelen hebben zonnecellen tussen twee lagen glas. Bij andere zonnepanelen zit aan de achterkant een kunststof folie. De dubbele beglazing zorgt voor verschillende voordelen:

·        Betere weersresistentie

·        Hogere opbrengst

·        Aanzienlijk kleinere kans op kleine scheurtjes

·        Extra lange levensduur

·        Lagere degradatie (veroudering) van het vermogen

De glas-glas zonnepanelen zijn transparant. U ziet ze steeds vaker op publieke plekken, zoals stations. Echter worden ze ook steeds populairder bij particulieren.


Kijk of uw dak geschikt is!

Wilt u weten of uw dak geschikt is voor glas-glas zonnepanelen? Doe dan de gratis dakcheck en vraag een offerte aan! Zo krijgt u een compleet beeld van de mogelijkheden in uw situatie. Aarzel niet langer en zet stappen voor een zelfvoorzienende woning met zonnepanelen. We helpen u graag verder als u nog vragen heeft. Bel ons dan via 085 400 0307 of vul ons contactformulier in.