✓ Eigen installateurs

✓ Zonnepaneleninstallatie op maat

✓ Gratis dakcheck

Maak gebruik van de service van Sunny Energy Zonnepanelen uit Barendrecht wanneer u zeker wilt zijn van de beste kwaliteit zonnepanelen. Zonnepanelen laten plaatsen is een grote investering, maar wij nemen al uw zorgen weg. Wij nemen de tijd voor u. Bespreek met ons uw wensen en samen komen we tot de beste kwaliteit zonnepanelen in de juiste positie voor uw dak. Zo behaalt u in samenwerking met ons het hoogste rendement uit uw investering.

Geïnteresseerd in onze zonnepanelen?

Foto van net geïnstalleerde zonnepanelen op schuin dak
Sunny Energy Zonnepanelen - Werk foto

Geniet van uitstekende kwaliteit zonnepanelen

Of u nu zonnepanelen wilt laten leggen op een dakkapel of op een schuin dak, wij hebben altijd de juiste oplossing voor het dak en de stijl van uw woning. U kiest uit verschillende types zonnepanelen, allemaal van uitstekende kwaliteit. Ga bijvoorbeeld voor zonnepanelen van SunPower, uitgerust met een hoog vermogen én met 25 jaar product- en vermogensgarantie.

Van deze voordelen profiteert u

Als u zonnepanelen van hoge kwaliteit bij ons aanschaft, profiteert u van veel voordelen. Natuurlijk vereist het een investering, maar die verdient u snel terug. Enkele voordelen die u ervaart van onze zonnepanelen zijn:

·        Lagere energierekening;

·        U draagt bij aan een schoner milieu;

·        U kunt een beter energielabel krijgen;

·        Het kan de WOZ-waarde verhogen;

·        Een hoog rendement en lage terugverdientijd.

Daarnaast zijn al onze zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. Zo weet u zeker dat u optimaal profiteert van deze voordelen. Doe online alvast een dakcheck en u weet waar u aan toe bent en wat uw mogelijkheden zijn.


Neem voor meer informatie contact met ons op

Bent u benieuwd naar onze werkwijze of heeft u een vraag over de kwaliteit van onze verschillende typen zonnepanelen? U kunt contact met ons opnemen door middel van het contactformulier. Ook kunt u ons bellen via 085 400 0307. Wij staan klaar om u te helpen met deze duurzame investering!