✓ Eigen installateurs

✓ Zonnepaneleninstallatie op maat

✓ Gratis dakcheck

Wilt u uw steentje bijdragen aan een schoner milieu met zonnepanelen? Dat kan bij Sunny Energy Zonnepanelen in Barendrecht. Wij hebben eigen installateurs in dienst die bij u thuis komen om u te helpen van begin tot eind. Ze leggen u alles uit over onze zonnepanelen en helpen u mee te werken aan een schoner milieu. We gebruiken alleen zonnepanelen van de beste kwaliteit van bewezen tier 1 merken. Dat wil zeggen dat deze merken aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen in hun productieproces.

Geïnteresseerd in onze zonnepanelen?

Sunny Energy Zonnepanelen - Werk foto

Draag bij aan een schoner milieu en wek stroom duurzaam op met zonnepanelen

Zonnepanelen dragen bij aan een schoner milieu. Het maakt niet uit welke panelen u aanschaft, ze zorgen allemaal voor minder CO2-uitstoot. Alleen de productie en het transport van de panelen zorgen voor CO2-uitstoot. Bij het opwekken van stroom komt geen CO2 vrij. Als u kijkt naar het rendement, vermogen en levensduur, dan maakt het wel uit welke zonnepanelen u kiest. Daarom hebben wij alleen maar zonnepanelen van de hoogste kwaliteit. U heeft tientallen jaren profijt van de zonnepanelen als u ze ook laat onderhouden en inspecteren. Bovendien wordt u minder afhankelijk van het energiebedrijf en zet u stappen om zelfvoorzienend te worden, afhankelijk van hoeveel panelen u wilt en kunt afnemen.

Doe de dakcheck en zie hoeveel panelen op uw dak kunnen

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw thuissituatie zijn? Doe dan de gratis dakcheck en krijg een beter beeld van hoe u uw steentje kunt bijdragen aan een schoner milieu met zonnepanelen. Kunnen er een paar panelen bij u op het dak? Of passen er tien of meer op? Doe de check en zie het vanzelf. Vraag dan ook meteen een offerte aan, zodat u weet waar u kostentechnisch aan toe bent. Heeft u nog vragen? Laat het ons dan zeker weten. We denken graag met u mee. Bel ons op 085 400 0307 of vul ons contactformulier in.