✓ Eigen installateurs

✓ Zonnepaneleninstallatie op maat

✓ Gratis dakcheck

Als u stappen wilt zetten voor een zelfvoorzienende woning wat betreft de elektriciteit, dan kiest u voor zonnepanelen van Sunny Energy Zonnepanelen in Barendrecht. Met zonnepanelen wekt u uw eigen energie duurzaam op. Die kunt u gebruiken alles in en om uw huis dat stroom verbruikt. Zonnepanelen zijn een belangrijke eerste stap om aardgasvrij te wonen. Ze dragen dan bij aan minder stroomverbruik via uw energieleverancier. Onze eigen installateurs helpen u om uw zelfvoorzienende woning dichter bij de realiteit te brengen. Ze weten alles af van zonnepanelen en adviseren u over de juiste installatie voor uw situatie.

Geïnteresseerd in onze zonnepanelen?

Monteur in high-visibility jas werkend aan zonnepanelen
Sunny Energy Zonnepanelen - Werk foto

Zelf elektriciteit opwekken in uw zelfvoorzienende woning met zonnepanelen

Als u eenmaal zonnepanelen op uw dak heeft liggen, heeft u een grote stap gezet naar een zelfvoorzienende woning. Hoeveel zonnepanelen u nodig heeft om een zelfvoorzienende woning te krijgen wat betreft elektriciteit, is afhankelijk van uw situatie. Hoeveel ruimte is er om zonnepanelen te plaatsen bijvoorbeeld? Daarnaast is het belangrijk dat u kiest voor zonnepanelen van hoge kwaliteit. Wij bieden u zonnepanelen van de beste merken, zoals SunPower. U weet dan zeker dat ze lang meegaan, een hoog rendement en veel vermogen hebben.

Laat u informeren over de mogelijkheden

Wilt u weten wat er op uw dak mogelijk is? Doe dan de gratis dakcheck en laat u informeren over hoe u uw eerste stappen naar een zelfvoorzienende woning kunt zetten met zonnepanelen. U kunt ook meteen een offerte opvragen. Heeft u nog vragen na de dakcheck? Laat het ons dan zeker weten. U kunt ons bereiken via 085 400 0307 of ons contactformulier.