✓ Eigen installateurs

✓ Zonnepaneleninstallatie op maat

✓ Gratis dakcheck

Wilt u zonnepanelen van AEG laten plaatsen op het dak van uw woning in de omgeving van Barendrecht? In zonnepanelen investeren is een grote stap. Sunny Energy Zonnepanelen staat voor u klaar! Wij nemen al uw zorgen uit handen. In ons assortiment vindt u twee typen zonnepanelen van AEG: de Mono Kristallijn zonnepanelen en glas zonnepanelen. Wij voorzien u van advies, zodat u de juiste keuze maakt voor een zonnepaneleninstallatie op uw dak.

Geïnteresseerd in onze zonnepanelen?

Sunny Energy Zonnepanelen - Werk foto

Verschillende typen zonnepanelen van AEG

Onze installateurs leggen de zonnepanelen van AEG op het dak van uw woning. De Mono Kristallijn zonnepanelen (glas-folie) hebben meer vermogen dan de glas-glas zonnepanelen van AEG, maar leveren in op het aantal jaar vermogens- en productgarantie. De zonnepanelen met een glas-folie-samenstelling van AEG leveren ook bij weinig zonlicht een hoog rendement. De zonnepanelen van glas hebben daarentegen minder last van vocht, temperatuurverschillen en mechanische spanningen. De degradatie van deze zonnepanelen is daardoor lager en daarom geeft AEG ook een product- en vermogensgarantie van dertig jaar. Onze installateurs kunnen de installatie op allerlei daken leggen. We kunnen echter ook zonnepanelen in het dak plaatsen. Vul de gratis check in voor uw woning en krijg inzicht in de mogelijkheden.

Vraag ons om advies bij de keuze voor zonnepanelen

Als particulier heeft u enorm veel mogelijkheden voor zonnepanelen van AEG op het dak. Bent u benieuwd wat het beste zonnepanelensysteem voor u is? Vraag ons om advies of vraag vrijblijvend een offerte aan. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 085 400 0307 of door ons contactformulier in te vullen. We helpen u graag de juiste AEG-zonnepanelen te kiezen.