✓ Eigen installateurs

✓ Zonnepaneleninstallatie op maat

✓ Gratis dakcheck

Zonnepanelen laten installeren is mogelijk op het dak van een woning met een dakkapel. Sunny Energy Zonnepanelen uit Barendrecht komt graag langs bij uw woning om de geschikte opties te inventariseren. Wij voorzien uw woning van de beste zonnepaneleninstallatie waaruit u het hoogste rendement behaalt. Wij werken samen met u en in goed overleg. Mocht u zelf een idee hebben over de zonnepanelen of andere aspecten, horen wij dat graag.

Geïnteresseerd in onze zonnepanelen?

Sunny Energy Zonnepanelen - Werk foto

Ontvang uitgebreid advies voor het beste resultaat

Wilt u weten of uw dak met dakkapel geschikt is voor zonnepanelen? Vul dan de  gratis dakcheck in. Zo krijgt u inzicht in de zonpotentie van het dak. Dankzij onze ruime ervaring weten we precies welke zonnepanelen of welk systeem het beste werkt voor uw dak. Veel factoren hebben invloed op de werking van zonnepanelen, zoals omliggende gebouwen, bomen en een dakkapel. Wij voorzien u van uitgebreid advies, bijvoorbeeld over het type zonnepaneel dat ideaal is voor uw situatie. Denk aan glas-folie of glas-glas  zonnepanelen van AEG of zonnepanelen van de producent LG.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Kijk samen met ons naar de mogelijkheden voor zonnepanelen op uw dak met dakkapel. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld  onze werkwijze? Neem contact op met onze specialisten in Barendrecht door middel van  het contactformulier. Het is ook mogelijk om te bellen naar  085 400 0307 of stuur een e-mail naar  info@sunnyenergy-zonnepanelen.nl.