✓ Eigen installateurs

✓ Zonnepaneleninstallatie op maat

✓ Gratis dakcheck

Zonnepanelen kunnen ook worden geplaatst op een dakkapel. Sunny Energy Zonnepanelen uit Barendrecht komt graag langs bij uw woning om de geschikte opties te inventariseren. Wij voorzien uw woning van de beste zonnepaneleninstallatie waaruit u het hoogste rendement behaalt. Daarnaast werken wij samen met u en in goed overleg. Mocht u zelf een idee hebben over de zonnepanelen voor uw dakkapel of andere aspecten, horen wij dat graag.

Geïnteresseerd in onze zonnepanelen?

Sunny Energy Zonnepanelen - Werk foto

Ontvang uitgebreid advies over zonnepanelen voor uw dakkapel voor het beste resultaat

Wilt u weten of uw dak met dakkapel geschikt is voor zonnepanelen? Vul dan de gratis dakcheck in. Zo krijgt u inzicht in de zonpotentie van het dak. Dankzij onze ruime ervaring weten we precies welke zonnepanelen of welk systeem het beste werkt voor uw dak. Veel factoren hebben invloed op de werking van zonnepanelen, zoals omliggende gebouwen, bomen en de positie van uw dak of dakkapel. Wij voorzien u van uitgebreid advies, bijvoorbeeld over het type zonnepaneel dat ideaal is voor uw situatie. Denk aan de zonnepanelen van AEG of zonnepanelen van Enphase.

Ontdek de verschillende mogelijkheden binnen ons assortiment

Kijk met ons naar de mogelijkheden voor zonnepanelen op dakkapel. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld onze werkwijze? Neem contact op met onze specialisten door middel van het contactformulier. Het is ook mogelijk om te bellen naar 085 400 0307 voor een direct antwoord op uw vragen.