✓ Eigen installateurs

✓ Zonnepaneleninstallatie op maat

✓ Gratis dakcheck

Zonnepanelen worden gebruikelijk gemonteerd op het dak, maar het is ook mogelijk om deze geïntegreerd ín het dak te laten plaatsen. Een dakbedekking van zonnepanelen resulteert in een mooier gezicht doordat de zonnepanelen geïntegreerd zijn in het dak. De experts van Sunny Energy Zonnepanelen in Barendrecht geven u graag uitgebreid en deskundig advies. Daarbij controleren wij graag of uw dak geschikt is voor zonnepanelen.

Geïnteresseerd in onze zonnepanelen?

Sunny Energy Zonnepanelen - Werk foto

Laat zonnepanelen in uw dak plaatsen voor een strakke uitstraling

Een dakbedekking van zonnepanelen laten plaatsen is een grote investering. De zonnepanelen die wij bieden zijn stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit. Onze missie is om bij u alle zorgen weg te nemen als het gaat om het aanschaffen van zonnepanelen. Door zonnepanelen in het dak te verwerken, draagt u bij aan een schoner milieu. Wij helpen u daar graag bij. Door zonnepanelen geïntegreerd in het dak te plaatsen, profiteert u van enkele voordelen. Allereerst vormt het een strak geheel met de rest van het dak. U heeft ook de mogelijkheid om zonnepanelen in het hele dak te plaatsen. Dan vormen de zonnepanelen zelf het dak. Dit zorgt ook voor een lagere dakbelasting, omdat er dan geen opdaksysteem nodig is. Ons geïntegreerd systeem van zonnepanelen in uw dak is ideaal voor nieuwbouwwoningen, maar kan ook toegepast worden als u uw dak wilt renoveren.

Verzeker uzelf van een hoog rendement

Dankzij onze ervaring en expertise in het vakgebied, bieden wij u het ideale zonnepanelensysteem aan. Zo bent u verzekerd van een dakbedekking van zonnepanelen met een zo hoog mogelijk rendement. Ons zonnepanelenbedrijf zorgt ervoor dat de zonnepanelen in het dak van uw woning goed worden onderhouden. Ook is het mogelijk om ons van tijd tot tijd in te schakelen voor een inspectie.

Neem voor meer informatie of een offerte contact met ons op

Bent u benieuwd naar de kosten voor een dakbedekking met geïntegreerde zonnepanelen? Doe eerst de dakcheck en vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Heeft u een vraag over ons bedrijf of ontvangt u graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Neem in dat geval contact met ons op. Vul ons contactformulier in of bel ons op 085 400 0307. Wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk.