✓ Eigen installateurs

✓ Zonnepaneleninstallatie op maat

✓ Gratis dakcheck

Sunny Energy Zonnepanelen uit Barendrecht verzorgt het onderhoud van uw zonnepanelen, evenals een reguliere inspectie en check. Wij helpen u bij uw investering in zonnepanelen door het onderhoud, een check en inspectie uit te voeren. Zonnepanelen dienen aan verschillende kwaliteits- en veiligheidseisen te voldoen. Het is dan ook verstandig om uw zonnepanelen regelmatig aan een inspectie of check te onderwerpen. Tijdens de controle van uw zonnepanelen inspecteert ons team of uw zonnepanelensysteem werkt zoals het zou moeten en of het nog voldoet aan de vastgestelde kwaliteitseisen.

Geïnteresseerd in onze zonnepanelen?

Monteur die zonnepanelen aan het inspecteren is
Sunny Energy Zonnepanelen - Werk foto

Zo controleren we uw zonnepanelen bij een inspectie

Laat uw zonnepanelen leggen door onze professionele en ervaren installateurs. Daarna is het van belang om de systemen goed te onderhouden. Wij helpen u hier graag bij met een check en inspectie van uw zonnepanelen. Deze inspectie bestaat uit een visuele controle en diverse metingen. De controle bestaat uit onder meer:

·       Is er zichtbare of onzichtbare schade aan het systeem?

·       Zijn er fabricage- of montagefouten?

·       Zijn de zonnepanelen en frames op de juiste manier bevestigd en zijn ze nog goed?

·       Is de bekabeling in orde?

·       Werkt de omvormer nog optimaal?

·       Behaalt u nog het maximale rendement, gebaseerd op uw situatie?

Natuurlijk kijken we naar nog veel meer punten. Het belangrijkste is dat uw zonnepanelen nog veilig en optimaal werken na een check of inspectie. Dankzij onze uitgebreide service voor particulieren nemen wij al uw zorgen weg. U wordt tijdens het hele traject begeleid. Constateren we dat de installatie niet voldoet aan de geldende veiligheidseisen? Dan leggen we u uit wat het probleem is en hoe we deze voor u kunnen oplossen.

Schakel ons in voor een uitgebreide inspectie

Wilt u zonnepanelen laten monteren op het dak van uw woning, maar maakt u zich zorgen over het onderhoud en de inspectie? Dat is niet nodig! Wij staan voor u klaar. Als u vragen heeft, kunt u die gerust aan ons stellen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 085 400 0307 .