✓ Eigen installateurs

✓ Zonnepaneleninstallatie op maat

✓ Gratis dakcheck

Zoekt u naar een gespecialiseerd bedrijf om uw zonnepanelen te laten monteren? Sunny Energy Zonnepanelen uit Barendrecht heeft jarenlange ervaring en een brede kennis op het gebied van zonnepanelen. Uw zonnepanelen laat u zonder zorgen professioneel monteren door onze eigen ervaren installateurs. Ervaar de kwaliteit van onze service!

Geïnteresseerd in onze zonnepanelen?

Sunny Energy Zonnepanelen - Werk foto

Uw zonnepanelen laten monteren door professionals

Wij besteden het monteren van zonnepanelen niet uit. Ons zonnepanelenbedrijf beschikt over ervaren installateurs. Zo kunnen wij de kwaliteit van onze diensten garanderen. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor het dak en de stijl van uw woning en daarop gebaseerd creëren we een ideaal zonnepanelensysteem. De tier 1 zonnepanelen die wij plaatsen zijn van de hoogste kwaliteit. Ook is het mogelijk om zonnepanelen op maat te laten monteren. Wij voorzien u van een hoogwaardig montagesysteem zodat de zonnepanelen in alle weersomstandigheden goed op hun plaats blijven liggen.

Welke zonnepanelen kunt u kiezen?

We bieden u verschillende zonnepanelen aan van hoge kwaliteit. Zo verkopen we alleen maar panelen van merken die bewezen kwaliteit leveren. Zo kiest u uit:

·        AEG: we monteren twee typen uit ons assortiment; de Monokistrallijn en glas-glas zonnepanelen.

·        DMEGC: we monteren de tier 1 monokristallijne zonnepanelen met een hoog vermogen en rendement.

·        Enphase: van dit merk krijgt u de meest geavanceerde micro-omvormertechnologie voor zonnepanelen ter wereld. Het is een slim systeem en de zonnepanelen zijn snel te installeren.

De zonnepanelen kunnen we op verschillende soorten daken monteren. We kiezen altijd voor de meest optimale indeling, zodat u het meeste rendement behaalt met het systeem.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd naar de opties om zonnepanelen te laten monteren op het dak van uw woning? Doe dan de dakcheck online. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een globaal overzicht. Raadpleeg onze specialisten voor meer informatie over onze service en onze werkwijze. Heeft u een vraag? Neem contact met ons op. Bel naar 085 400 0307 voor een direct antwoord of vul ons contactformulier in.