✓ Eigen installateurs

✓ Zonnepaneleninstallatie op maat

✓ Gratis dakcheck

Wilt u zonnepanelen laten leggen op het dak van uw woning in de omgeving van Ridderkerk? Sunny Energy Zonnepanelen in Barendrecht wil zonnestroom toegankelijk maken voor iedereen. U wordt deskundig geadviseerd over de vele mogelijkheden en de verschillende typen zonnepanelen. Wij kijken naar het dak en de stijl van uw woning en baseren onder andere daar het ideale zonnepanelensysteem op. Zo behaalt u uit deze duurzame investering het hoogst mogelijke rendement.

Geïnteresseerd in onze zonnepanelen?

Foto van net geïnstalleerde zonnepanelen op schuin dak
Sunny Energy Zonnepanelen - Werk foto

Laat zonnepanelen installeren op het dak van uw woning in Ridderkerk

Voordat u zonnepanelen laat plaatsen door onze ervaren installateurs, kiest u een type zonnepaneel. Heeft uw dak bijvoorbeeld baat bij glas-folie zonnepanelen of juist glas zonnepanelen? Wij helpen u met het maken van de juiste keuze. We hebben zonnepanelen van Enphase, DMEGC en Enphase. Dit zijn zogenoemde tier 1 merken waar kwaliteit en veiligheid van het systeem voorop staat. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welk systeem en welke zonnepanelen het meest geschikt zijn voor het dak van uw woning in de stad van Sint Joris. Na de installatie staan wij ook voor u klaar, we voeren inspecties uit en houden het onderhoud bij.

Vraag een offerte aan voor een overzicht van de mogelijkheden

Wilt u zonnepanelen aanschaffen voor op het dak van uw woning? Laat dan een gratis dakcheck uitvoeren! Krijg een overzicht van de mogelijke kosten door vrijblijvend een offerte aan te vragen. Heeft u een vraag? Stel deze aan ons door contact met ons op te nemen. Bel naar 085 400 0307 of vul ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.