Wij ontzorgen u graag

Bij Sunny Energy Zonnepanelen beseffen wij ons maar al te goed hoe lastig het voor u kan zijn om de juiste keus te maken bij het aanschaffen van een zonnepanelen-installatie. Het is tenslotte een investering voor een langere periode waarvan u zichzelf wel graag overtuigd dat u een goede investering doet met een goed rendement. 

Door onze ervaring hebben wij in de loop der jaren een goed beeld gekregen van wat er kan worden aangeboden en hoe wij u als klant kunnen voorzien van een goed werkend systeem. Hierdoor bent u verzekerd van goed rendement en van het juiste systeem voor uw situatie. 

Doe de gratis dakcheck en bereken de zonpotentie voor uw dak!

Foto van zonnepanelen

Doe het samen!

Heeft u buren in de straat die ook graag willen bijdragen aan een betere toekomst? Kent u meerdere mensen in uw omgeving die ook geïnteresseerd zijn?

Bij elke buur die meedoet met de Installatie ronden krijgen de afzonderlijk afnemers €50 korting per klant. Doen er dus 4 mensen uit de straat mee, dan ontvangt elke klant €200 korting op hun factuur.

TERUGVERDIENTIJD

Wij focussen ons niet alleen op de terugverdientijd, maar vooral ook op de periode na de terugverdientijd! Na de terugverdientijd is de opbrengst van uw installatie namelijk pure winst. Wij zorgen ervoor dat uw installatie niet alleen optimaal presteert in het eerste jaar maar ook in de vele jaren erna. Dit doen wij door het maken van een goede selectie van onze producten en het conform de laatste richtlijnen aanleggen van u installatie. Wij zijn dan ook gecertificeerd en geaccrediteerd door InstallQ en Techniek Nederland welke ons continu scherp houden in het leveren van de beste installaties.