Wij ontzorgen u graag

Bij Sunny Energy Zonnepanelen beseffen wij ons maar al te goed hoe lastig het kan zijn om de juiste keuze te maken bij de aanschaf van een zonnepanelen installatie. Het is tenslotte een besteding die duurzaam moet zijn. Vanzelfsprekend wilt u overtuigd zijn dat u een goede investering doet met een degelijk rendement.

Door onze ervaring hebben wij door de jaren heen een uitstekend beeld gekregen van de mogelijkheden van alle opties en weten we hoe wij u als klant kunnen voorzien van een passend systeem wat optimaal werkt. Hierdoor bent u verzekerd van mooi rendement.

Doe de gratis dakcheck en bereken de zonnepotentie voor uw dak!

Installatie binnen 6 weken nu tegen 0% BTW!

Doe het samen!

Heeft u buren die ook graag willen bijdragen aan een betere toekomst en tegelijkertijd besparen op hun energierekening? Kent u meerdere mensen in uw directe omgeving die ook geïnteresseerd zijn? Doe het dan samen!

Bij elke buur die meedoet met de “Installatie ronde” krijgt iedereen € 50,- korting per klant. Dat betekent dat als er 4 mensen uit de straat meedoen, elke klant € 200,- korting ontvangt op hun factuur. Tel uit je winst!

TERUGVERDIENTIJD

Wij focussen ons niet enkel op de terugverdientijd, maar vooral ook op de periode daarna. Na deze welbekende terugverdientijd is de opbrengst van uw installatie namelijk pure winst! Sunny Energy Zonnepanelen zorgt ervoor dat uw installatie niet alleen optimaal presteert in het eerste jaar maar net zo goed in de vele jaren erna. Dit doen wij door een goede selectie van producten en de aanleg van uw installatie conform de laatste richtlijnen te volbrengen. Wij zijn gecertificeerd en geaccrediteerd door InstallQ en Techniek Nederland welke ons continu scherp houden in het leveren van niets minder dan de beste installaties.

Financiering zonnepanelen

Wist u dat er verschillende mogelijkheden zijn om een zonnepanelen-installatie waar te maken? Bekijk onze pagina Financiering zonnepanelen voor meer informatie!